Copiii căzuți în cariera de la Ghidighici sunt transportați la spital

Embed:

(UPDATE 12:25) Ofițerul de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu: Copiii au fost transportați la Spitalul Valentin Ignatenco. Cei doi au venit la o gradină din apropiere. Mergând pe mal pământul s-a prăbușit sub ei. Băieții au reușit să anunțe salvatorii că au fost prinși sub nisip. Lucrările de deblocare au durat 10 minute. Oamenii legii vor cerceta toate circumstanțele producerii acestui incident.

Doi copii de 12 şi, respectiv, 14 ani au căzut în cariera de la Ghidighici, în timp ce se jucau. Ambii sunt prinşi sub malul care s-a desprins.

Minorii sunt în viaţă, dar sănătatea lor este în pericol. Salvatorii s-au deplasat la faţa locului.

"Apelul a parvenit la orele 11:15 de la medicii de la Urgență. S-a stabilit că doi băieți cu vârstele de 12 și 13 ani au căzut în cariera cu nisip și piatră. La fața locului s-au dus două mașini de pompieri, salvatorii efectuează lucrările de deblocare. Copiii sunt în viață. Operațiunea este dificilă, dar suntem pregătiți pentru a face față oricărei situații", a declarat ofițerul de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu