Copii lăsaţi în voia sorții. Un bărbat şi-a ucis soţia, iar mai apoi s-a sinucis

O fetită de numai 3 ani este considerată a fi o adevărată eroină. După ce părinții ei s-au certat teribil și tatăl său a ucis-o pe mama ei, după care s-a sinucis, micuța l-a ținut în viață pe fratele ei de numai 2 luni, până la sosirea autorităților, scrie spynews.ro.

Un bărbat din Los Angeles și-a ucis soția, împușcând-o, în urma unor certuri conjugale, după care s-a sinucis. Cei doi aveau 2 copii, o fetiță de 3 ani și un băiat de numai 2 luni. Micuța de 3 ani și-a ținut fratele în viață până la sosirea autorităților, care i-au găsit pe amândoi deshidratați, neîngrijiți și înfometați, relatează presa internațională. 

Cel care a alertat autoritățile este chiar bunicul copiilor, care s-a îngrijorat extrem de mult atunci când a văzut că nimeni mai mai răspunde la telefon. Cei doi copii au fost duși de urgență la spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale.

„Acest îngeraş a fost capabil să aibă grijă şi să-l ţină în viaţă pe fratele ei. Bebeluşul este un miracol, iar fetiţa o eroină, o eroină absolută“, a declarat un poliţist pentru Fox 5.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu