Copii AGRESAŢI de educatori. Directoarea grădiniţei numărul 177 din sectorul Ciocana a fost DEMISĂ

Embed:

Directoarea grădiniţei numărul 177 din sectorul Ciocana al Capitalei a fost demisă din funcţie. Anunţul a fost făcut de către primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, pe pagina sa de Facebook. Acesta a înregistrat un mesaj video în care a menţionat că decizia a fost luată după prezentarea unor probe care au confirmat că mai mulţi copii au fost agresaţi de către educatori.

"Acțiuni de îmbrâncire, pișcare şi lovirea la fund de către educatori. Copiii au descris şi o modalitate frecventă de pedeapsă, punerea în ungher cu mâinile sus, izolarea în dormitor fără supravegherea unui adult, impunerea de a ședea la masa copiilor răi, numiri, etichetat de către educator", a menţionat Ruslan Codreanu.

Situaţia din grădiniţa 177 a ieşit la iveală la începutul lunii martie, după ce un grup de părinţi s-a plâns că micuţii lor sunt trataţi necorespunzător de cele două educatoare. După declanşarea conflictului, cele două educatoare vizate au demisionat.

În mesajul său, Ruslan Codreanu a menţionat că nu va tolera un astfel de comportament din partea angajaţilor din instituţiile de învăţământ.

Grădiniţa 177 din sectorul Ciocana este frecventată de 320 de micuţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu