COPAC CĂZUT PESTE MAŞINI: Două maşini au fost avariate în sectorul Râşcani

Embed:
Un copac a căzut azi dimineaţă peste două maşini parcate în curtea unui bloc din sectorul Râşcani al Capitalei. În urma incidentului, au fost rupte şi câteva cabluri.

Oameni care locuiesc în preajmă susţin că au apelat de mai multe ori la angajaţii de la "Spaţii Verzi" pentru a tăia cireşul, dar nu au primit niciun răspuns.

"Acest copac avea o gaură imensă în el. Se vedea vizual foarte bine că el o să cadă, dar zero reacţii de la organele competente. Situaţia este că e pericol de viaţă pentru copii şi oamenii. "

La faţa locului a venit şi proprietarul unui automobil avariat. Acesta spune că a fost anunţat de către vecini despre faptul că a căzut copacul peste maşina sa.

"Cererea este scrisă de o doamnă tot din blocul acesta. Data de 4.07 acum nu demult e scrisă cererea. De trei ani la rând deja se scriu cereri pentru copacul acesta care era înclinat pe o parte."

De cealaltă parte, responsabilii de la Întreprinderea Municipală "Spaţii Verzi" spun că nu au primit nicio cerere. Vasile Reniţă, un angajat al întreprinderii care a fost dimineaţă la faţa locului, ne-a spus la telefon că munceşte în această instituţie de trei luni, timp în care nu a fost depusă nicio sesizare din partea locatarilor cu privire la acest copac.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu