Control al şefului Poliţiei de frontieră la vama Sculeni. A verificat dacă sunt cozi interminabile

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, a efectuat o vizită în punctul de trecere "Sculeni", pentru a vedea dacă măsurile privind fluidizarea traficului sunt respectate și nu sunt înregistrate aglomerații în circulația transfrontalieră.

Urmare, a fost confirmat faptul că activitatea polițiștilor de frontieră din PTF "Sculeni" se desfășoară la capacitate maximă, fiind utilizate toate arterele de traversare a frontierei de stat, iar acțiunile de control sincronizate cu cele ale inspectorilor vamali.

Pe parcursul zilei, media timpilor de aşteptare pe sensul de ieșire din țară, cât și pe cel de intrare, în PTF Sculeni nu a depășit 30 de minute pentru autoturisme şi autocare.

În discuție cu efectivul PTF Sculeni, șeful Poliției de Frontieră a cerut fiecăruia implicare profesionistă în misiunile de serviciu, cu aplicarea consecventă a normelor deontologice specifice instituției.

Lecari a solicitat polițiștilor de frontieră, în condițiile de trafic intensificat și situații restrânse, să prezinte răbdare, înțelegere și un comportament integru, manierat față de călători.

În cursul săptămânii curente, conducerea Poliției de Frontieră, Serviciului Vamal și Ministerului Transporturilor s-au reunit în ședință de lucru, unde au discutat mai multe aspecte ale organizării controlului la trecerea frontierei de stat, astfel încât să fie optimizată durata de traversare a acesteia de către persoane și toate categoriile de transport.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu