Contribuabilii care vor achita impozitul imobiliar până la data de 30 iunie poate beneficia de o reducerea de 15%

Contribuabilii care au obligația de a achita impozitul pe bunurile imobiliare sau impozitul funciar, dacă achită integral suma impozitului calculat pentru anul curent până la data de 30 iunie atunci beneficiază de o reducere de 15%, anunţă Serviciul Fiscal de Stat printr-un comunicat de presă.

Potrivit Serviciul Fiscal de Stat, dacă nu ați reușit să beneficiați de acest drept, atunci impozitul pe bunurile imobiliare sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale, fără reducere, nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie a anului curent.

Direcțiile de deservire fiscală își desfășoară activitatea după orarul standart: 08.00 – 17.00 de luni până vineri, iar la Centrul Unic de Apel al SFS puteți apela conform aceluiași orar la numărul de telefon: 0 8000 15 25

Ținând cont că data de 30 iunie 2019 este o zi de odihnă, pentru a beneficia de dreptul la reducere, ultima zi de achitare a sumei impozitului pe bunurile imobiliare şi/sau impozitului funciar este data de 1 iulie 2019.

Pentru informații suplimentare, adresați-Vă la serviciul de colectare a impozitelor şi taxelor locale din cadrul primăriilor.

 

Lasă un comentariu