Contrabandişti din stânga Nistrului, REŢINUŢI! Ce au găsit poliţiştii de frontieră acasă la unul dintre ei

Membrii unei grupări infracţionale, specializată în contrabandă cu produse de tutungerie, au fost reţinuţi. 

Persoanele, originare din regiunea transnistreană, transportau ilegal produsele de tutungerie în România. 

Fiecare persoană implicată în gruparea criminală avea rolul său de participare. Potrivit informațiilor preliminare acumulate, țigările marca "Ashima" erau preluate de la un depozit amplasat în orașul Camenca, Transnistria, după care transportate peste râul Nistru, în regiunea satului Sănătăuca, raionul Florești.

Ulterior, produsele de tutungerie erau preluate de către alte persoane pentru a le transporta prin contrabandă în România, pe segmentul "verde" a frontierei de stat.

În urma unor percheziții la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 27 de ani, domiciliat în satul Cunicea, raionul Florești, unde au fost depistate și ridicate 35 de cutii de țigării marca "Ashima", în total 17.490 pachete de țigări care se aflau depozitate în garajul adiacent casei de locuit și 17 cutii goale de sub țigări de marcă "Ashima", fiind ascunse în podul casei.

Obiectele ridicate au fost transportate și depozitate pe teritoriul Departamentului Poliției de Frontieră. În prezent, se efectuează acțiuni de urmărire penală pentru documentarea tuturor participanților la comiterea infracțiunii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu