Contrabandă din Moldova în Ucraina. Captură RECORD de alcool etilic în nordul ţării (VIDEO)

În urma unei percheziţii în oraşul Briceni, poliţia a depistat un depozit în care se păstrau 66 de butelii, fiecare a câte 200 de litri, în care se aflau peste 13.000 de litri de alcool etilic, în valoare de peste 1 milion de lei, fără acte de proveniență.

Au fost depistate şi trei automobile de model URAL și MAN, în care erau depozitate 12 cisterne goale, fiecare de 1.000 de litri, și două automobile de model TATRA, fără numere de înmatriculare, la care era instalată o cisternă de 13.000 de litri. Camioanele erau folosite la transportarea alcoolului etilic prin contrabandă din Republica Moldova în Ucraina.

În al doilea depozit, amplasat în orașul Lipcani, raionul Briceni, polițiștii au depistat și ridicat trei butelii, în care se aflau 600 de litri de alcool etilic, în valoare de 60.000 de lei, fără acte de proveniență.

Cantitatea de alcool și automobilele au fost ridicate și depozitate pe teritoriul Inspectoratului de Poliţie din Briceni.

Astfel, au fost inițiate cauze penale pentru "transportarea, păstrarea sau comercializarea mărfurilor supuse accizelor, fără marcarea lor cu timbre de control sau timbre de acciz", care prevede amendă de la 10.000 la 20.000 de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu