Contrabandă de proporţii la frontieră. Şoferul acestui camion spunea că transportă biscuiţi, dar vameşii i-au găsit ceva în plus (VIDEO)

Embed:

Contrabandă în proporţii deosebit de mari. Asta au descoperit ieri, 15 august, angajaţii postului Leuşeni-Albiţa. 

Şoferul unui camion a venit în vamă pentru a perfecta actele de export a mărfurilor. Vameşii au scanat încărcătura şi au observat ascunzişuri în tavanul semiremorcii.

Astfel, au fost descoperite peste 420 mii ţigarete de marca Ashima, fără timbru de acciz. Ţigările de contrabandă erau destinate pieţei negre din Uniunea Europeană şi valorau 60 de mii de euro.

Şoferul, care este cetăţean al României, în vârstă de 28 de ani, spune că nu a ştiut de aceaste ţigări transportate ilegal.

Potrivit documentelor mărfii transportate, în autocamion se aflau aproximativ şapte tone de biscuiţi de la două companii din Republica Moldova, care urmau să ajungă în România pentru comercializare. 

Ofiţerii de urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal au pornită o cauză penală pentru contrabandă în proporţii deosebit de mari. Şoferul camionului riscă să stea 10 ani după gratii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu