CONTRABANDĂ DE CIRCA 3 MILIOANE LEI. Vameşii au confiscat MII de articole şi accesorii vestimentare

Embed:

Două tentative de contrabandă cu haine şi încălţăminte în sumă de trei milioane de lei au fost prevenite noaptea trecută de către vameşi. Angajaţii echipelor mobile au confiscat 15 mii de articole şi accesorii vestimentare şi 124 de perechi de încălţăminte.

Prima reținere a avut loc în jurul orei 01:40, în proximitatea localităţii Recea, raionul Râșcani, fiind depistate în microbuzul unui conațional 15.303 articole și accesorii vestimentare, în asortiment, fără acte de însoțire. Potrivit declarațiilor conducătorului autovehiculului, bunurile erau procurate din oraşul Cernăuți și erau destinate mai multor agenți economici din țară.

Câteva ore mai târziu, la intrarea în satul Gura Bîcului, inspectorii Echipelor Mobile au oprit un autoturism, în care au găsit 124 de perechi de încălțăminte de diferite modele, fabricate în regiunea transnistreană. Marfa era transportată de către un locuitor al municipiului Bender, în vârstă de 51 de ani, care intenționa să o vândă pe piețele din Capitală.

Investigațiile sunt continuate în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii respectivelor infracțiuni și atragerii la răspundere a persoanelor implicate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu