Contrabandă de 21 milioane dolari, distrusă în Pakistan. Unde urmau să ajungă produsele

Autoritățile pakistaneze au distrus băuturi alcoolice, droguri, substanțe chimice și țigări în valoare de peste 21 de milioane de dolari. Potrivit poliției din Karachi, oraș în care a avut loc operațiunea de distrugere a contrabandei, produsele au fost capturate doar în ultimele trei luni și erau destinate atât pentru uz intern, cât și pentru export.

Autoritățile pakistaneze au reușit să prindă o grupare criminală care producea substanțe narcotice și au confiscat cantități mari de substanțe chimice folosite la fabricarea drogurilor.

”Valoarea produselor confiscate este de aproximativ trei miliarde de rupii. Cel mai important e că am reușit să confiscăm cea mai mare cantitate de anhidridă acetică din lume.”

La operațiunea de distrugere au participat și mai mulți oficiali guvernamentali, care au aruncat sticle de alcool în timp ce un buldozer strivea restul contrabandei cu căușul.

În total, aproape nouă tone de substanțe narcotice, 60 de mii de containere cu alcool, peste 1,1 milioane de pachete de țigări și alte produse de contrabandă au fost distruse.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu