Contrabandă cu tutun şi băuturi alcoolice contrafăcute în Moldova. Oamenii legii au făcut percheziţii (VIDEO)

Procuratura împreună cu poliţiştii de Frontieră, au efectuat mai multe percheziții în raionul Briceni, oraşul Lipcani, după ce au apărut mai multe bănuieli privind comiterea unei infracțiuni de contrabandă cu tutun și băuturi alcoolice contrafăcute, săvârșită în proporții deosebit de mari, de către un grup criminal organizat.

Astfel, în rezultatul perchezițiilor au fost depistate și ridicate înscrisuri de ciornă, facturi și acte privind livrarea și realizarea produselor de tutungerie, băuturi spirtoase contrafăcute, vase de masă plastică destinată contrafacerii.

Totodată, în cadrul perchezițiilor au mai fost depistate și ridicate 10.500 de pachete de țigări, fără acte de proveniență și posibil cu timbrul de acciz falsificat, valoarea cărora este de aproximativ 168.000 de lei, precum și mijloace bănești în sumă de aproximativ 60.000 de lei, care se presupune că ar fi provenit din activitatea de comercializare a produselor menționate.  

Investigaţiile pe caz continuă, în scopul identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în schema deconspirată.

În cazul în care persoanele implicate vor fi găsite vinovate, acestea riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 10 ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu