Continuă telenovela cu transferul lui Neymar la Paris Saint Germain

Embed:

Continuă telenovela cu transferul lui Neymar la Paris Saint Germain. Conducerea clubului de fotbal Barcelona a reacţionat după speculaţiile apărute în presa internaţională, iar președintele Barcelonei, Josep Bartomeu, l-a anunţat netransferabil pe atacantul brazilian.

"Avem o echipă cu fotbalişti foarte buni, deci este normal ca să existe interes faţă de ei. Neymar este al Barcelonei, are contract cu clubul nostru şi este un fotbalist fundamental pentru noi. Deci, Neymar trebuie să evolueze pentru echipa noastră",  amenționat preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Clauza de reziliere din contractul lui Neymar este de 222 de milioane de euro. Bartomeu susţine că suma din această clauză este imposibil de achitat pentru că astfel s-ar încălca fair-play-ul financiar impus de către UEFA.

"Clauzele de reziliere sunt de milioane şi nu numai cele ale fotbaliştilor Barcelonei, ci şi ai multor alte cluburi. Aceste clauze sunt imposibil de activat dacă doreşti să respecţi fair-play-ul financiar. Dacă cineva nu dorește să se conformeze regulamentului, atunci desigur poate activa această clauză. Acum, cu aceste reguli este practic imposibil de activat. Asta doar dacă cineva nu doreşte să se conformeze regulilor impuse de UEFA", a spus preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Neymar are 25 de ani şi a fost achiziţionat de FC Barcelona în vara anului 2013 de la clubul brazilian Santos.

În prezent, fotbalistul este cu FC Barcelona în Statele Unite, acolo unde vicecampioana Spaniei participă la "International Champions Cup", cel mai puternic turneu amical.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu