Consulul Ambasadei SUA la Chişinău avertizează moldovenii: Există un singur site oficial al loteriei Green Card

Embed:

Sute de moldoveni îşi doresc în fiecare an visul american şi participă la aşa numita loterie Green Card. Ambasada Statelor Unite ale Americii din Moldova îi avertizează, însă, pe moldoveni să evite firmele intermediare şi anunţă că există un singur site oficial al loteriei.

"Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştie un potenţial participant la loteria Green Card este că înscrierea e foarte simplă şi o poate face fiecare singur on line, iar aceasta este gratuită. Tot ce trebuie să faceţi este să accesaţi www.dvlottery.state.gov", a menţionat consulul Ambasadei SUA la Chişinău, Dawn Michelle Roberts.

Michelle Roberts a menţionat că perioada de participare la loteria Green Card este 1 octombrie - 2 noiembrie. Persoanele care aplică pot verifica dacă au câştigat Green Cardul exclusiv pe site-ul oficial al programului prin introducerea numărului de confirmare pe care îl primesc în momentul înregistrării. Consulul recomandă celor care s-au confruntat cu firme intermediare să se adreseze la ambasada SUA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu