Constantin Ţuţu a răspuns la acuzațiile că şi-a fotografiat buletinul de vot: Care este logica

Echipa de filmare ProTv îl acuză pe deputatul Constantin Țuțu că și-a fotografiat buletinul de vot. Drept urmare, deputatul a scris un mesaj pe o rețea de socializare în care a negat acuzația acestora.

L-am fotografiat ca să îmi demonstrez mie că am votat? Asta a fost una din întrebările deputatului. La fel, Țuțu a declarat că oponenții au scris doar minciuni și au manipulat pe tot parcursul campaniei electorale.

"Unii mă acuză ca mi-am fotografiat buletinul de vot. Dar care e logica? L-am fotografiat ca să-mi demonstrez mie că am votat?  E de tot râsul acuzația lor. Poate l-am verificat sa nu aibă mercur pe el? Mă duc să-mi fac analizele, că victimizarea asta e la modă și te dă Pro Tv seara la știri.

Iată așa au făcut oponenții toată campania electorală, doar minciuni, bocete, victimizări și încercări de a manipula opinia publică. Iar cel mai urât este că ei încă mai cred că oamenii nu văd toate astea", a comentat deputatul Constantin Țuțu.

PUBLIKA.MD amintește că atât alegerile parlamentare, cât şi referendumul consultativ au loc într-o singură zi. Secţiile de votare vor fi deschise între orele 7:00 şi 21:00, ora locală a ţării unde se află localul de votare.

Alegătorul va primi patru buletine de vot: două pentru alegerea deputaţilor şi alte două pentru referendum.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu