Constantin Moscovici: Țara noastră are nevoie de Arena Chișinău, le mulţumesc celor care au venit cu această idee minunată

Embed:

Construcţia "Arenei Chişinău" îi bucură şi pe artiştii moldoveni. Revenit recent de la concursul "Slaveanski Bazar" din Belarus, compozitorul şi naistul Constantin Moscovici a scris pe pagina sa de facebook că a rămas plăcut impresionat de scena amfiteatrului de acolo.

Interpretul scrie că şi mai mult a fost surprins de faptul că şi la Chişinău urmează să se construiască o Arenă, care va găzdui evenimente culturale şi sportive, organizate la nivel internațional.

Compozitorul Constantin Moscovici a menţionat că ţara noastră are nevoie de un asemenea complex, care ar putea găzdui chiar şi concursul internaţional Eurovision. De asemenea, el a ţinut să le mulţumească celor care au venit cu această idee.

Moscovici spune că în ultimii 30-40 de ani, la Chişinău au fost ridicate doar blocuri, iar scenele din ţară au devenit neîncăpătoare pentru doritorii de a urmări un concert. Şi utilajul tehnic este unul învechit, a mai menţionat artistul în postarea sa.

Complexul sportiv "Arena Chişinău" va fi construit pe un teren cu o suprafață de aproape 70 de hectare din comuna Stăuceni. Potrivit proiectului, complexul va avea o capacitate de peste 4000 de locuri și va găzdui evenimente culturale și sportive organizate la nivel internațional, dar și conferințe, expoziții sau concerte. Totodată, va fi amenajată o parcare pentru cel puțin 1000 de mașini.

"Arena Chișinău" va dispune de o zonă pentru antrenamente și evenimente mici, Aqua Park, SPA și fitness. La fel, va fi amenajată o piscină olimpică cu tribună pentru cel puțin 500 de spectatori, opt corturi de tenis, dar și puncte de alimentație publică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu