Constanța: 115 cazuri de urgențe semnalate în județ, dintre care 73 au fost rezolvate

ISU Dobrogea precizează într-un comunicat transmis vineri după-amiază că în cursul dimineții, la ora 10:00, erau semnalate 115 cazuri de urgențe în județul Constanța din România, dintre care 73 au fost deja rezolvate, echipele de intervenție ajutate de utilajele MApN acționând pentru soluționarea celorlalte 42, notează Agerpres.

"La ora 10,00, s-a solicitat intervenția a opt utilaje aparținând Ministerului Apărării Naționale și în total au fost semnalate 115 cazuri de urgențe, dintre care 73 de cazuri au fost rezolvate (113 autoturisme și 271 persoane) iar alte 42 sunt în curs de soluționare (67 autoturisme, 93 persoane)", precizează comunicatul ISU Dobrogea.

Potrivit sursei citate, pentru degajarea drumurilor și acordarea de ajutor persoanelor din trafic aflate în dificultate, drumarii din cadrul Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri (RAJDP) și cei ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) — aflată în subordinea Ministerului Transporturilor acționează cu un efectiv total de 252 de muncitori și 148 de utilaje, începând de la primele ore ale dimineții.

PUBLIKA.MD aminteşte că, viscolul a pus stăpânire pe câteva judeţe din România. De aseară ninge şi vântul suflă cu putere. Din această cauză, mai multe drumuri au fost închise circulaţiei. Sunt afectate și transporturile feroviare și aeriene.

Citeşte şi: România, ÎNGHIŢITĂ de viscol! ARMATA INTERVINE în sprijinul celor afectați de căderile masive de zăpadă (VIDEO)


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »