Consiliul Audiovizualului CONDAMNĂ atacurile lui Andrei Năstase, asupra postului Publika TV

Embed:

Consiliul Audiovizualului condamnă atacurile liderului PPDA, Andrei Năstase, asupra postului de televiziune Publika TV. Preşedintele autorităţiii de reglementare a audiovizualului afirmă că gestul este inadmisibil mai ales când vine din partea unui deputat, care se vrea promotor al valorilor democraţiei.

"Aș vrea să cataloghez ca fiind nu doar inadecvate, ci incalificabile aceste atacuri asupra unui post de televiziune, care vin din partea unei persoane care se pretinde a fi exponentul unei forțe cu pretinse vocații europene. Acest lucru este cu atât mai grav și nu vom tolera în calitatea noastră de organ care trebuie să vegheze necontenit asupra asigurării libertăţii de expresie, ca oricare din persoanele publice, indiferent că se află la putere sau în opoziție, să-și permită asemenea derapaje", a menţionat Dragoș Vicol, preşedintele Consiliului Audiovizualului.

Andrei Năstase a fost declarat oficial inamicul numărul 1 al postului nostru de televiziune, după ce într-o conferinţă de presă finul penalului fugar Victor Ţopa a numit Publika WC, în loc de Publika TV.

În urma acestui derapaj, canalul nostru a transmis o scrisoare deschisă instituţiilor de presă, organizaţiilor neguvernamentale de media, precum şi ambasadelor acreditate la Chişinău în care au solicitat să ia atitudine faţă de acţiunile deputatului Andrei Năstase.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu