Consecinţele ploilor din weekend: Poduri distruse şi mai multe gospodării inundate

Ploile din weekendul trecut au afectat mai multe localităţi. Pompierii au intervenit pentru a acorda ajutor în localitățile Tocuz și Ucrainca, raionul Căușeni, unde precipitațiile au provocat mai multe pagube

În localitatea Ucrainca ploaia a distrus patru poduri, inclusiv unul care face legătura cu satul Tocuz. Salvatorii, împreună cu angajații SA Drumuri Căușeni au reușit restabilirea accesului către localitate.

Totodată, din cauza ploii abundente, a fost înregistrată o creştere majoră a nivelului apei din bazinele acvatice din zonă.  Potrivit IGSU în dimineața zilei de 18 iunie nivelul apei în bazinul acvatic din prejma localităților Tocuz și Ucrainca a scăzut, pericolul de inundaţii fiind exclus. 

Pompierii au intervenit şi în localități din raionul Florești și Ungheni, unde apa a intrat în câteva gospodării.

Salvatorii au pompat apa dintr-o ogradă din localitatea Nicolaevca a raionului Florești și dintr-o gospodărie de pe strada Mihai Viteazul a orașului Ungheni.

Comisiile pentru situații excepționale teritoriale lucrează în teritoriu pentru estimarea prejudiciului material înregistrat în urma ploilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu