Confruntarea titanilor în cușcă. Lupătorii au făcut ultimele declaraţii înainte de MMA de la Chişinău

Luptătorii sunt gata să facă spectacol cea de a cincea ediţie a turneului de MMA Eagles Fighting Championship, care se va desfăşura sâmbătă la Chişinău.

Unii din ei au început deja confruntarea la cântarul oficial, iar alţii şi-au avertizat adversarii, etalându-şi muşchii.

Protagoniştii competiţiei vor fi moldoveanul Mihail Sârbu şi ucraineanul Dmitro Prydybailo, care vor lupta pentru centura de campion în categoria de 62 de kilograme.

"Emoţii sunt, dar trecem peste asta. O să fac tot posibilul, nu am încotro. Centura trebuie să rămână la noi acasă.", a spus luptătorul MMA, Moldova, Mihai Sârbu.

"Consider că nu trebuie să arăţi cât eşti de bun până la luptă, prin culise, la cameră, e nevoie de acţiune în cuşcă. E visul meu. Voi face tot posibilul pentru a arăta o luptă bună.", a afirmat luptătorul MMA, Ucraina, Dmitro Prydybaylo.

În cadrul galei sunt programate şi semifinalele categoriei de până la 66 de kilograme. Pe ultima sută de metri, moldoveanul Danile Filipschi a refuzat să participe la turneu, iar în locul lui va lupta Evgenii Perepcin din Belarus.

Acesta se va duela cu polonezul Sebastian Rajewski. În cealaltă semifinală, Radu Mihăiţă îl va avea ca adversar pe ucraineanul Andrei Krasnikov.

"În categoria de 66 de kilograme din păcate nu aveam niciun moldovean. Daniel Filipshi a refuzat să participe pe ultima sută de metri. Medicii i-au interzis pentru că a dat jos prea multe kilograme. Vom avea Final 4 fără moldoveni, iar centura de campion la 66 de kilograme nu va fi mai a Moldovei, dar pe o perioadă de timp.", a comunicat preşedintele FEA, Dorin Damir.

O luptă multă aşteptată la turneul de MMA este cea dintre moldoveanul Sergiu Barbăroşă şi experimentatul ucrainean Anatolii Safronov. Cei doi se vor duela în categoria de 77 de kilograme.

"Nu pot spune că este cel mai periculos adversar. Dar dacă ne uităm la cariera lui, vedem că a avut adversari experimentaţi şi foarte bun. Aşadar, trebuie concentrare maximă în această luptă.", declarat luptătorul MMA, Moldova, Sergiu Barbăroșă.

Unul dintre cei mai titraţi luptători de MMA din ţară, Pavel Pocatilov, şi-a anunţat revenirea în cuşcă după o pauză de un an. La turneu, el se va duela cu Artiom Şokalo din Ucraina.

"Cine este el? Voi l-aţi văzut? L-aţi auzit? Dacă serios, pot spune că este un luptător experimentat cu multe lupte în palmares. Într-un final, victoria va fi a noastră.", a afirmat luptătorul MMA, Moldova, Pavel, Pacatilov.

Moldovenii Grigorii Panfilii şi Vasile Botnaru sunt primii care au câştigat centurile de campion mondial, versiunea Eagles.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu