Confruntarea nu va fi amânată. David Haye, gata de lupta cu Tony Bellew

Confruntarea în ring dintre David Haye şi Tony Bellew nu va fi amânată. Britanicul Haye a infirmat zvonurile precum că s-ar putea retrage în ajunul marelui duel din cauza unei accidentări la tendonul lui Achile.

Boxerul a afirmat că aceste zvonuri îl încurajează pe adversarul său.

"Există câteva zvonuri. Am auzit şi eu că am probleme cu tendonul lui Achile. Am înţeles că am şi probleme cu braţul drept, dar şi la spate. Am mai aflat de la cineva cum că mi-aș fi fracturat mâna. Știu că oamenii vorbesc, lansează zvonuri din prostie. Atât timp cât Tony Bellew se va simţi confortabil în urma acestor zvonuri el va veni să lupte. Asta înseamnă că ar avea încredere în forţele proprii", a afirmat boxerul David Haye.

Promotorul confruntării dintre Haye şi Bellew a adăugat că nu a auzit nimic despre retragerea lui Haye şi că nu sunt decât nişte zvonuri ieftine.

David Haye şi Tony Bellew se vor întâlni în ring la Londra pe 4 martie. Haye, în vârstă de 36 de ani, este fost campion mondial la categoria grea în versiunile WBA, WBC și WBO.

Pe ringul profesionist el a disputat 30 de partide, a obţinut 28 de victorii şi a suferit două înfrângeri. De partea cealaltă, Bellew are 34 de ani şi este de asemenea englez.

De-a lungul carierei sale boxerul supranumit "bombardierul din Liverpool", a avut 31 de confruntări, dintre care a câştigat 28, a pierdut două şi a terminat una la egalitate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu