"Confruntarea Mileniului": Mayweather şi McGregor au susţinut ultima conferinţă de presă la Londra

Embed:

Ultima din cele patru conferinţe ce prefaţează "Confruntarea Mileniului" dintre Floyd "Money" Mayweather şi "The Notorious" Conor McGregor a avut loc la Londra. Şi de această dată cei doi luptători şi-au demonstrat disprețul unul faţă de celălalt.

Conferinţa de la Londra a avut loc în ziua în care Conor McGregor a împlinit 29 de ani. Mayweather l-a cam felicitat, însă irlandezul nu s-a "înmuiat".

Mayweather şi McGregor au mai susţinut până la cea de la Londra alte 3 conferinţe de presă: la Los Angeles, Toronto şi Brooklyn. Cele patru evenimente au avut loc în doar 96 de ore şi au adunat cumulat peste 50 de mii de oameni.

În perioada următoare Floyd Mayweather şi Conor McGregor vor face deplasarea spre Las Vegas pentru a începe, fiecare în parte, etapa finală a pregătirilor către epică bătălie ce va avea loc pe arena T-Mobile cu capacitatea de 20 de mii de locuri.

Între timp au fost anunţate preţurile pentru bilete. Cel mai ieftin costă cinci sute de dolari, iar cel mai scump - 10 mii.

Cei care nu-şi vor permite aceste sume pentru a asista din tribune la încleștarea dintre cei doi, o pot vedea la televizor pentru o sută de dolari.

Botezată de presă "Confruntarea Mileniului", pentru că va genera profituri de peste un miliard de dolari, disputa din ringul de box dintre Floyd "Money" Mayweather şi Conor "The Notorious" McGregor va avea loc la Las Vegas pe 26 august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu