Conflict sângeros: Un bărbat din Capitală şi-a tăiat amicul de pahar din cauza geloziei (VIDEO)

Şi-a tăiat amicul de pahar din cauza geloziei. Un bărbat a ajuns la spital, iar altul la Inspectorat, în urma unui conflict sângeros. Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 20:00, în faţa unei cafenele, situată pe o stradă din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Natalia Stati, cei doi amici în vârstă de 25 şi, respectiv, 31 de ani, au petrecut câteva ore împreună în compania unei femei. După mai multe pahare cu tărie, bărbaţii s-au luat la pumni din cauza geloziei. La un moment dat, unul dintrei ei a luat un ciob de sticlă şi l-a tăiat pe celălalt, cauzându-i o plagă deschisă pe obraz, după care a fugit într-o direcţie necunoscută.

Speriată de cele întâmplate, femeia a alertat imediat poliţia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă pentru a cerceta cazul. Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au fost întâmpinaţi de victimă, care era plin de sânge. Acesta le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

La scurt timp, a ajuns şi o ambulanţă care a transportat rănitul la Institutul de Medicină Urgentă, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu