Conflict sângeros între doi chiriaşi din sectorul Râşcani al Capitalei. Au băut împreună, apoi s-au luat la bătaie (GALERIE FOTO)

Conflict sângeros între doi chiriaşi. Incidentul a avut loc vineri noaptea în sectorul Râşcani al Capitalei. Potrivit oamenilor legii, agresorul în vârstă de 19 ani, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima. După câteva replici dure, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă.

Enervat, tânărul l-a îmbrâncit pe amicul său de pahar, iar acesta ar fi căzut peste cioburile unei sticle de la un geam. În urma loviturii, victima, în vârstă de 29 de ani, s-a ales cu răni adânci. Acesta a ieşit în stradă pentru a cere ajutorul oamenilor, însă a fost zărit de un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă care se afla în zona.

Văzându-l pe bărbat plin de sânge, poliţiştii au solicitat ajutorul medicilor. Imediat, la faţa locului a venit o ambulanţă care a transportat victima la spital.

În scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat Grupul Operativ al Inspectoratului de Poliţie Râşcani pentru a cerceta cazul.

Echipa emisiunii Unitatea de Gardă a reuşit să vorbească cu agresorul, care şi-a recunoscut vina.

Potrivit ofiţerului de presă al Direcţiei de Poliţie, Svetlana Scripnic, victima a rămas în viaţă şi se află în continuare sub supravegherea medicilor, iar agresorul este cercetat în libertate.

Actualmente, oamenii legii urmează să stabilească circumstanţele producerii incidentului. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să-şi petreacă următorii doi ani după gratii. Mai multe detalii, urmăriți în emisiunea realizată de UNITATEA DE GARDĂ, pe Canal3.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu