CONFERINŢĂ CU SCANDAL. Maia Sandu şi Andrei Năstase, luaţi la rost de susţinătorii lui Ilan Şor

Embed:

Conferința de presă comună a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase a fost la un pas de a se transforma astăzi într-o bătaie. Timp de jumătate de oră susținătorii Partidului "Şor" au încercat să ajungă la politicieni, însă în zadar, deoarece protestatarilor nu le-au permis să intre în sala de conferințe.

Conferința Partidului "DA" și "PAS" a fost întreruptă la mijlocul evenimentului. Maia Sandu a fost apărată activ de Oazu Nantoi. Ușa centrului de presă a fost închisă. Asta nu i-a liniştit însă pe cei adunaţi.

Susținătorii Partidului "Şor" au declarat că au venit să pună punct campaniei de denigrare a liderului lor.

"Are foarte mult timp de când ea personal, prin toate conferinţele, prin postările sale pe facebook îl atacă pe domnul Ilan Şor."

În timp ce manifestanţii încercau să ajungă la Maia Sandu și Andrei Năstase, cei doi politicieni au continuat să vorbească despre faptul că liderul "DA" trebuie să fie primar. În același timp, niciunul dintre ei nu a explicat cum ar putea să se întâmple acest lucru din punct de vedere legal, din moment ce există o decizie finală a Curţii Supreme de Justiţie.

"Nu suntem noi cei care trebuie să găsim soluţia, cei care au comis abuzul trebuie să găsească soluţia"

După conferință, Năstase și Sandu s-au grăbit să se facă nevăzuţi. Deși au promis protestatarilor că vor ieşi la dialog.

"De ce fuge de oameni, de ce se teme, ce îi vom face."

"Nu agreez aşa oameni ca Maia Sandu."

Luna trecută, pe pagina sa de pe Facebook, primarul din Orhei, Ilan Şor, a anunţat că a dat-o în judecată pe Maia Sandu pentru calomnie.

Pe aceeaşi temă