Confederaţia Asiatică de Fotbal începe lupta cu mafia pariurilor

Embed:

Asia a început lupta cu mafia pariurilor! Preşedintele interimar al Confederaţiei de Fotbal, Zhang Jilong, a anunţat că forul va lupta împotriva meciurilor aranjate până acestea nu vor dispărea. Reacţia forului asiatic a venit după ce agenţiile europene de poliţie au descoperit o reţea de crimă organizată, care se ocupa de aranjarea meciurilor.

Zhang Jilong a organizat un seminar în care s-a discutat despre faptul că mafia pariurilor a împânzit toată Asia.

"Pot să vă asigur că, Confederaţia Asiatică de Fotbal nu va lăsa mâinile în jos şi va lupta împotriva meciurilor aranjate până acestea nu vor dispărea în Asia", a subliniat preşedintele interimar al Confederaţiei de Fotbal.

Oficialii fotbalului din Asia au reacţionat după ce o anchetă amplă a agenţiilor europene de poliţie a scos recent la lumină o reţea uriaşă de crimă organizată, coordonată din Singapore, care se ocupă cu aranjarea meciurilor de fotbal. Conform Europol şi Interpol, afacerea ajungea la 3 miliarde de dolari pe zi.

La începutul acestei săptămâni, din cauza organizării meciurilor trucate, echipa chineză Shanghai Shenhua a rămas fără titlul cucerit în 2003. Nan Yong, fostul şef al fotbalului din China, a fost condamnat la 10 ani şi jumătate de închisoare alături de predecesorul său, Xie Yalong.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu