Conectaţi-vă la reţeaua viitorului cu o reducere de 50%

Acum la abonamente Internet fix cu Televiziune inclusă de la Moldtelecom aveti cele mai avantajoase prețuri. Navigaţi pe internet, urmăriţi filme sau vizionați clipuri video, jucaţi online şi descărcaţi tot ce vă doriţi cu viteze de pînă la 1 Gbps cu Internet de la Moldtelecom.

Începînd cu 1 august 2015, la conectarea serviciilor Internet Fix sau Internet Fix cu televiziune digitală IPTV de la Moldtelecom, beneficiaţi de reduceri de pînă la 50% timp de 6 luni.

Datorită acoperirii naţionale a reţelei de fibră optică, conexiunea la internet cu cea mai mare viteză este posibilă în toată ţara. Infrastructura Moldtelecom de fibră optică, de 10 ori mai rapidă decât oricare alta din ţară, vă oferă cea mai stabilă şi calitativă tehnologie de internet fix. Și mai mult, rețeaua Moldtelecom de fibră optică este conectată direct la rețeaua globală de internet prin punctele de schimb din: Olanda, Germania, Ucraina, România şi Rusia.

 

Nu ratați ocazia să vă conectați la rețeaua viitorului Moldtelecom și să beneficiați de reducere de pînă la 50% și la televiziune digitală IPTV inclusă. Bucuraţi-vă de un număr mult mai mare de canale TV şi exploraţi cu întreaga familie cele mai spectaculoase filme, documentare, clipuri video şi desene animate ale celor mai mari producători. Canalele în format HD vă oferă o calitate incredibilă a imaginii şi sunetului.

 

Televiziunea digitală IPTV vă oferă posibilitatea să decideţi singuri ce să priviţi şi cînd, datorită funcţiilor interactive. Cu opţiunile pauză, reluare, înregistrare puteţi opri, relua şi înregistra emisiunile şi filmele preferate fără a pierde vreun moment important. 

Pe lângă funcţiile interactive, la IPTV beneficiaţi şi de servicii precum:

 Arhiva TV vă oferă libertatea de a accesa emisiunile preferate din arhiva programelor TV, care au fost difuzate cu până la 120 ore în urmă;

Liste Favorite de canale TV. Canalele TV preferate pot fi grupate după dorinţă, pentru fiecare membru al familiei, prin crearea listelor Favorite;

Ghidul electronic de programe care permite vizualizarea programului emisiunilor difuzate pentru fiecare canal în parte;

Schimbarea limbii de difuzare sau a subtitrelor;Control Parental, opţiunea prin care părinții pot restricţiona accesul la conţinut nerecomandat pentru vârsta, creșterea și educația copiilor;

Telecomandă universală. Telecomanda Mediabox-ului poate înlocui telecomanda televizorului. 

Apelaţi acum 1181.

moldtelecom.md.

P.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu