Condiţii mai bune de muncă: Un oficiu din sectorul Buiucani al Capitalei a fost renovat

Un oficiu din sectorul Buiucani al Capitalei a fost renovat. De acum încolo, angajaţii vor avea condiţii mai bune de muncă, iar clienţii se vor bucura de servicii de calitate şi deservire în timp cât mai scurt.

"Condiţiile sunt foarte diferite, dacă am venit dintr-o gaură plină cu mucegai, miros, umezeală, cu mobilier vechi, aici am căzut ca în rai. Totul este european, comod, frumos", a spus directoarea oficiului poştal MD-2069, Tatiana Moraru.

"În decurs de opt luni de zile s-au găsit surse financiare, s-a găsit spaţiu şi iată astăzi suntem prezenţi la un oficiu de tip nou, asamblat cu tot ceea ce are nevoie o întreprindere modernă să îşi desfăşoare activitatea", a spus directorul general "Poşta Moldovei", Serghei Nastas.

Tot aici, în scurt timp, va fi simplificată şi procedura de primire a coletelor, fără prezentarea buletinului de identitate.

"La introducerea în sistem aceste colete primesc un cod. Acest cod vine printr-un sms la client. Clientul vine la oficiu, arată acest cod prin telefon, el se scanează, imediat vede celula trei sau cinci, durează câteva secunde şi se eliberează coletul clientului ", a spus directorul general "Poşta Moldovei", Serghei Nastas.

Clienţii speră că odată cu modernizarea vor dispărea şi cozile la ghişee.

"Condiţiile erau într-o casă sub sol, dar acum nu-i subsol şi condiţiile sunt foarte bune. Suntem învăţaţi cu tichetele şi la bancă, şi la oficiul poştal din Centru şi cred că rândul mai repede o să meargă"

"E mai regulat, e mai uşor, de plătit, de achitarea serviciilor comunale de primit pensia, de toate serviciile care trebuie e mai simplu şi e mai uşor mai ales pentru oamenii în vârstă"

Lucrările de reparaţie au costat 800 de mii de lei. Până în prezent au fost renovate 350 de oficii poştale din întreaga ţară.

Lasă un comentariu