CONDIŢII DIFICILE pe traseele naţionale. Şoferii sunt nemulţumiţi că drumurile sunt necurățate (FOTO)

Ninsorile şi lapoviţa care au căzut pe întreg teritoriul ţării au îngreunat circulaţia pe mai multe trasee naţionale. În unele regiuni a fost viscol şi s-au format troiene.

Mai mulţi şoferi se plâng că autorităţile nu şi-au făcut datoria. Pe unele drumuri s-au format mai multe abuteiaje şi chiar s-au produs accindete rutiere.

Ministrul în exercițiu al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, a scris pe o reţea de socialiyare сă situația este mai grea pe drumurile din centrul țării.

 

Am verificat mai multe drumuri naționale.Situatia este dificilă în raioanele de centru ,dar se circulă peste tot în condiții de iarnă.

Posted by Iurie Chirinciuc on 7 Ianuarie 2016
Un utilizator Facebook a plasat imagini de pe traseul Chișinău - Cimișlia. M3

 

 

Ca să evitaţi situaţiile neplăcute în trafic, înainte de a porni la drum, vă îndemnăm să utilizați serviciul on-line de monitorizare a situației rutiere pe drumurile din țară.

Serviciul este disponibil non-stop pe pagina Administrației de stat a Drumurilor - www.asd.md la rubrica ”Camere video”.

Vă amintim că astăzi este valabil Codul Galben de precipitații sub formă de zăpadă și lapoviță. Pe drumuri se va depune polei.

Potrivit meteo.md, la ora 8:00 cel mai gros strat de zăpadă era format la Dubăsari şi Ştefan Vodă, măsurând 11 cm.

Dacă aveţi imagini interesante, care pot deveni o ştire ni le puteţi transmite la adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă.

Puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefon 060881100.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu