Condiţii de muncă mai bune pentru oamenii legii din Criuleni! Sediul poliţiei a fost inaugurat

Embed:
Poliţiştii din Criuleni vor veni cu plăcere la muncă. Noul sediu al inspectoratului din oraş a fost inaugurat. Condiţii mai bune vor avea şi deţinuţii, pentru că în instituţi este un izolator modern.

Vadim Bujor activează de un an în cadrul Inspectoratului de Poliție, din Criuleni. Ofițerul spune că până acum, se înghesuiau mai mulți angajați într-un birou și le era greu să se concentreze la muncă.

”Stăteam mai mulți în birou, întâlneam obstacole la audierea cetățenilor. sarcinile erau trasate și pe unde reușeam să facem față, pe unde nu”, a spus Vadim Bujor, șeful Secţiei Investigaţii Infracţiuni IP Criuleni.

Octavian Supilnic este mulțumit de condițiile în care va activa de acum încolo. Bărbatul este sigur că productivitatea va crește considerabil.

”Acum clar că avem condiții umane bune. Și nivelul de activitate va fi mai înalt. Suntem dotați cu automobile, cu tehnică nouă primită”, a zis Octavian Supilnic, șeful Poliției Criminale. 

Șeful Inspectoratului de Poliție din Criuleni afirmă că instituția nu a fost reparată de mai bine de trei decenii, iar renovarea acesteia era necesară.

”Avem câte un angajat în birou. Avem acea tehnică de calcul, acele automobile. Acum, noi putem mai promt să reacționăm la toate chemările, solicitările cetățenilor”, a declarat Oleg Ciobanu, șeful IP Criuleni.

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, spune că noile condiții de lucru vor aduce satisfacție polițiștilor. Mai mult, acesta a menționat că în următoarea perioadă vor fi reconstruite alte 25 de sectoare de poliție, din întreaga țară.

”Nu ne oprim aici. Se reconstruiesc sectoarele de poliție, se achiziționează automobile, achiziționăm echipament modern. Investim în mentalitatea polițistului de a servi cetățeanului”, a menționat Alexabdru Pânzari, șeful IGP.

Lucrările de renovare și de construcție a anexei au început acum 12 ani, dar acestea au fost suspendate la scurt timp. Reparația a fost repornită cu doi ani în urmă, la insistența președintelui raionului, de atunci, Veaceslav Burlac, cu suportul Guvernului.

”Fiecare din angajați are biroul lui, nu se mai înghesuie, au blocuri sanitare decente, au o sală de ședințe largă, au și încălzire și nu mai e nevoie ca să se încălzească cu niște încălzitoare electrice”, a declarat Veaceslav Burlac, candidat PDM în circumscripţia nr. 21.

Lucrările au costat aproape 17 milioane lei, bani alocați din bugetul de stat.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu