CONCURS SPECTACULOS LA DUBLIN. Australianca Rhiannan Iffland s-a impus în proba feminină

Embed:
Rhiannan Iffland a câştigat a doua etapă a campionatului mondial de cliff diving. Sportiva din Australia a fost de neîntrecut şi s-a impus la un avans de 40 de puncte faţă de ocupanta locului doi Iana Nestsiarava din Belarus. Podiumul a fost completat de canadiana Lysanne Richard.

"Este o surpriză pentru mine. Este o performanţă care mă face fericită şi îmi va da forţe pentru tot restul sezonului", a spus Rhiannan Iffland, sportivă.

În proba masculină s-a impus Constantin Popovici. El este primul român care câştigă o etapă a campionatului mondial de cliff diving. Popovici a dominat etapa din Irlanda şi a pus capăt seriei de cinci victorii a septuplului campion mondial Gary Hunt.

"Mă simt minunat. Nu m-am aşteptat să câştig, însă am depus mult efort în ultimele luni la antrenamente, mai ales în ultimele două săptămâni, atunci când m-am adaptat condiţiilor meteo de aici. Am fost pregătit de competiţie", a declarat Constantin Popovici, sportiv.

A treia etapă a campionatului mondial de cliff diving este programată pe 2 iunie şi se va desfăşura în oraşul italian Polignano a Mare.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu