CONCURS FĂRĂ PREMIU: Nu se cunoaște premiul pentru cel mai bun vinificator

Embed:

Este ajunul Zilei Naţională a Vinului, iar Guvernul încă nu a aprobat hotărârea care prevede acordarea marelui premiu pentru cel mai bun vinificator. Ieri, în cadrul ședinței executivului, ministrul Agriculturii, Georgeta Mincu, a spus că abia marţi a avut loc concursul, de aceea, Guvernul va trebui să aprobe decizia pe ultima sută de metri. 

"– Ar fi frumos dacă toți sau cei care pot în această zi, sâmbăta, să participe și să susținem sectorul când se va acorda marele premiu. Din păcate, nu am reușit să…

- Nu aveți marele premiu sau ce se întâmplă?

– Nu. Concursul a avut loc ieri, dar sperăm că până la sfârșitul săptămânii o să găsim o soluție pentru a-l aproba prin…

- Eu să înțeleg că dvs. faceți o invitație pentru o ședință de Guvern suplimentară?", a spus ministrul Agriculturii, Georgeta Mincu.

Georgeta Mincu a venit la ședința Guvernului cu mai multe plicuri în care erau invitații la sărbătoare pentru membrii cabinetului de miniștri. Ea a menționat că oficialii şi subalternii lor merită să se odihnească, după ce au lucrat o sută de zile.

"– Vreau să înmânez fiecărui membru al Guvernului, Cancelariei de Stat, personalului secretarilor, inclusiv șefii de instituții…

- Mulțumim, dar sună de parcă le-ați oferi niște premii. Eu zic așa, mai simpluț cu invitațiile. – Pentru munca cea de o sută de zile, chiar se merită să sărbătorim împreună cu vinificatorii și viticultorii", a spus ministrul Agriculturii, Georgeta Mincu.

Acum o lună, în cadrul unei ședințe la Parlament la care se discuta despre achizițiile de struguri, Georgeta Mincu s-a lansat în acuzații la adresa unor vinificatori, pentru că nu produc vin de calitate. În loc de probe, ministrul a invocat părerea oamenilor care lucrează la aceste fabrici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu