Concurs de frumuseţe pentru femeile de peste 60 de ani VIDEO

Embed:

Frumuseţea nu are vârstă. Au demonstrat-o câteva bunicuţe care au participat la un concurs de frumuseţe special pentru pentru femeile de vârsta a treia, desfăşurat în oraşul Sao Paulo. Doamnele au defilat pe tocuri în rochii de seară, iar cele mai frumoase şi elegante s-au ales cu un premiu. 

În faţa unei audienţe de sute de oameni, 80 de femei, cu vârsta de peste 60 de ani, au participat la câteva probe. Iar juriul a avut de unde alege.

"Sunt onorată. Când eram tânără nu am avut şansa să particip la un asemenea concurs. A fost o experienţă de neuitat", a menţionat câştigătoare concursului, Neide Lapastina.

Şi publicul a ales o câştigătoare.

"Secretul fericirii mele este să fiu sănătoasă, să am mulţi prieteni şi le doresc binele tuturor celor din jurul meu", a declarat câştigătoare "Simpatia Publicului",  Maria Nilce Nascimento.

Nici gelozia se pare că nu are vârstă. O demonstrează soţul uneia dintre câştigătoare, după un mariaj de 53 de ani.

"Sunt gelos, pentru că o iubesc foarte mult. Cei care nu sunt geloşi înseamnă că nu iubesc cu adevărat", a spus soţul unei participante.

Concursul anual de frumuseţe pentru femeile în vârstă este organizat de o clinică de geariatrie din oraş şi are ca scop promovarea unui mod de viaţă activ pentru persoanele care au depăşit vârsta de 60 de ani. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu