Concluzia psihiatrilor: Mama care şi-a înjunghiat copiii suferă de schizofrenie

Embed:

Mama care şi-a înjunghiat copiii suferă de schizofrenie. Constatarea aparţine medicilor psihiatri care au evaluat femeia. Fetiţa de un an şi băiatul de 12 ani sunt internaţi în stare gravă în secţia de reanimare cu mai multe plăgi de cuţit, iar starea lor s-a stabilizat.

Cazul înfiorător s-a produs în sectorul Botanica al Capitalei. 

Nenorocirea a avut loc miercuri seara, aproape de miezul nopţii. Soţul femeii nu era acasă, iar la un moment dat, mama a luat un cuţit şi l-a înfipt de câteva ori în pieptul fetiţei sale de doar un an.

După aceea, şi-a înjunghiat de 20 de ori băiatul de 12 ani şi a încercat să se sinucidă.

Autorităţile au fost anunţate de soacra agresoarei, după ce a primit un telefon de la fiul ei, care i-a spus că ceva nu este în regulă.

Tatăl copiilor nu-şi poate explica gestul soţiei.

Micuţa de un an a fost transportată la Institutul Mamei şi Copilului. Totuşi, cel mai mult a avut de suferit copilul mai mare.

"Copilul a fost luat în sala de intervenţii chirurgiale, a suportat intervenţii chirurgicale. El prezenta multiple plăgi pe torace, abdomen, membrele superioare, membrele inferioare, şoc hemoragic. Prognosticul rămâne rezervat vedem mai departe cum evoluează", a a declarat chirurgul de la Spitalul pentru copii "V. Ignatenco", Vitalii Mihălceanu. 

Şi mama a a fost adusă la spital în stare critică şi a fost operată.

"Medicii au prescris o consultaţie a pacientei la medicul psihiatru pentru a vedea ce stare generală are dumneaei", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, Petru Craveţ. 

Poliţia a deschis o cauză penală pentru tentativă de omor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu