Concertul lui Lil Wayne în Carolina de Sud a fost anulat.Rrapperul a refuzat controlul de securitate

Lil Wayne nu a mai susținut un concert programat sâmbătă în Columbia, Carolina de Sud, din cauză că rapperul a refuzat să treacă prin controlul de securitate, relatează luni agenția de știri UPI.

Lil Wayne urma să fie capul de afiș pentru cel de al doilea eveniment anual intitulat "Fall Ball", care s-a desfășurat la Colonial Life Arena. În concert au mai cântat Cardi B și 2 Chainz, care au urcat pe scenă așa cum era prevăzut.

Organizatorii au anunțat într-un comunicat că Wayne "a decis să nu intre în incintă prin locul standard pentru procedurile de siguranță".

"Siguranța spectatorilor, a artiștilor și a membrilor staffului continuă să fie prioritatea numărul unu pentru Colonial Life Arena. Deși regretăm decizia artistului de a nu susține concertul, Colonial Life Arena nu este dispusă să ocolească standardele de securitate și să pună în pericol siguranța spectatorilor, artiștilor și membrilor staffului său", au precizat organizatorii.

Deși Colonial Life le-a promis spectatorilor că le va da luni banii înapoi, promotorii concertului au infirmat acest lucru, informează The Post and Courier, scrie agerpres.ro

Lil Wayne a ținut ultima dată prima pagină a ziarelor în septembrie, când a fost spitalizat din cauza unor crize. În urma incidentului el a fost înlocuit de rapperul TI la un concert din Las Vegas.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu