Concertul din centrul capitalei va continua cu interpreţi din Rusia. Cum au fost întâmpinate vedetele (VIDEO)

Embed:

Concertul va continua şi în această seară cu vedete din Rusia. Oaspeții, printre care interpreţii Nicolai Baskov, Filip Kirkorov, Laima Vaikule, umoristul Maxim Galkin şi realizatorul TV Andrei Malahov au ajuns aseară pe Aeroportul Internațional Chișinău. Aceştia au fost întâmpinaţi cu pâine și sare.

Showman-ul Maxim Galkin a pregătit pentru publicul de la Chişinău un program umoristic de excepţie.

"- Aveţi un oraş frumos. Din păcate venim doar atunci când e foarte frig, suntem invitaţi şi vara, dar întâmplarea face că să ajungem în perioada rece, dar cred că publicul o să ne încălzească.
– Frigul nu este un obstacol?
- Cu siguranţă nu", a zis artistul rus.

Realizatorul TV Andrei Malahov a spus jurnaliştilor că a venit în calitate de oaspete şi va face un tur al Chişinăului, unde este pentru prima dată.

"Voi face o excursie, neapărat voi intra pe la Poştă, întrucât colecţionez timbre voi cumpăra şi câteva mărci din Moldova, şi desigur, voi gusta din bucatele tradiţionale", a spus Andrei Malahov.

Astăzi, Andrei Malahov a vizitat compania General Media Group. Realizatorul TV a făcut o promenadă prin platouri și redacții, și a discutat cu jurnaliștii.

Filip Kirkorov şi Nicolai Baskov au ajuns pe Aeroportul Internațional Chișinău abia după miezul nopții. La ieșirea din avion au fost întâmpinați cu vin moldovenesc.  

Artistul Filip Kirkorov susține că de fiecare dată când pășește pe meleagurile moldovenești, este cuprins de melancolie. Iar primul lucru pe care-l va face, va gusta mămăliga tradițională.

"Mămăligă, aștept cu nerăbdare să mânânc, sper că prietenii mei deja au pregătit bucatele și astă seară voi gusta din mămăligă. De fiecare dată vin aici cu emoții și aștept întâlnirea cu publicul. În tinerețe practic tot timpul îl petreceam aici. Era extraordinar".

Pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale va urca şi enigmatica interpretă Laima Vaikule.

Concertul va începe la ora 18.00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu