Concert SPECTACULOS de 9 mai în PMAN. Peste 50.000 de oameni au venit la eveniment (FOTOREPORT)

Peste 50.000 de oameni au fost prezenți la evenimentul ce a reunit o gamă variată de artiști din Moldova, dar și din străinătate. Startul concertului a fost dat la ora 17:00, când au urcat pe scenă ansambluri folclorice și îndrăgiți cântăreți de muzică populară. 

Momentul deosebit al spectacolului de 9 mai a fost prezența maestrului Eugen Doga, ale cărui compoziții au fost aplaudate la scenă deschisă. În Piaţa Marii Adunări Naţionale a răsunat şi faimosul vals al compozitorului Eugen Doga - Gingașa şi tandra mea fiară. Maestrul Doga i-a felicitat pe toți cei prezenți și pe organizatori pentru cea mai mare horă făcută vreodată în Republica Moldova, realizată de către toate ansamblurile folclorice participante la manifestare.

Surprizele au continuat. La ora 19:00, pe scenă a urcat oaspetele special al serii, interpretul rus Nikolai Baskov. Artistul s-a întâlnit în preajma scenei și a discutat cu președintele PDM, Vlad Plahotniuc. Interpretul rus, Nikolai Baskov s-a arătat bucuros de revenirea la Chișinău și a mulțumit pentru primirea călduroasă din partea publicului moldovean, care-l impresionează de fiecare dată când concertează în țara noastră.

La rândul său, liderul democrat a reamintit semnificația zilei de 9 mai și a transmis tuturor un mesaj de pace și înțelegere.

"Consider că este extrem de important să-i ținem minte pe toți cei care și-au sacrificat viața ca astăzi, noi, împreună cu colegii, cu toți oamenii care au fost în piață, să ne simțim în liniște și în pace", a afirmat Vlad Plahotniuc.

Concertul a continuat cu prezența altor staruri, precum Irina Rimes, Delia, formația Blue și Thomas Anders, cunoscutul cântăreț al celebrului duo german Modern Talking. În jurul orei 12 noaptea, concertul PDM din centrul Chișinăului s-a încheiat cu un extraordinar foc de artificii, aplaudat și fotografiat de foarte multă lume.

Evenimentul s-a încheiat cu un grandios foc de artificii, care a durat zece minute.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu