Concert grandios în Capitală. Cântăreața americană, Laura Pergolizzi vine în premieră la Chișinău

Embed:

Cântăreaţa americană, Laura Pergolizzi, alias LP care s-a făcut cunoscută cu hitul „Lost On You”, vine în premieră în Moldova.

Fanii moldoveni s-au arătat entuziasmaţi de faptul că faimoasa cântăreaţa a hotărât să susţină un concert în ţara noastră. Deși preţurile biletelor au fost destul de pipărate, aproape toate cele 1700 de locuri din sala Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Capitală s-au vândut ca pâinea caldă. 

Hitul „Lost on You” care a făcut înconjurul lumii în ultimul an și încă se află în topuri, va răsuna mâine alături de alte zeci de piese cunoscute pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Capitală. Organizatorii concertului spun că au lucrat luni la rând la acest proiect pentru ca evenimentul de mâine să fie unul special.

"Este într-adevăr foarte greu să descriu toate emoţiile prin care trecem noi astăzi. Suntem foarte fericiţi că împreună cu partenerii noştri am reuşit să o aducem pe LP, la noi în ţară", a spus directorul de Comunicare Companie de telefoane mobile, Irina Strajescu.

Mai mult, organizatorii spun că LP este o persoană deschisă, care doreşte să facă cunoştinţă cu fanii săi şi că mâine aceştia vor avea parte de o surpriză.

"Mâine înainte de concert va avea loc o sesiune între LP şi fanii săi. Concertul începe la ora 19 şi 14 minute, dar deoarece suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă şi oraşul este aglomerat. Vă rugăm să veniţi puţin mai devreme. Uşile vor fi deschise începând cu orele 18", a spus directorul de Comunicare Companie de telefonie mobilă, Irina Strajescu.

Pentru prima dată în Sala Palatului Național "Nicolae Sulac" din Capitală va fi organizată o zona pentru fani. Spectatorii din această zonă vor fi mai aproape ca niciodată de artistă şi vor avea posibilitatea să danseze. Organizatorii au folosit o soluție tehnică specială, astfel încât spectatorii din această zonă nu vor deranja restul spectatorilor din primele rînduri.

După ce a ezitat între mai multe case de discuri, a dat lovitura în calitate de compozitor, semnând piesa Rihannei “Cheers (Drink to That)”. De asemenea, a scris piesa Christinei Aguilera, “Beautiful People”. LP, pe numele său real – Laura Pergolizzi, are 38 de ani,locuiește în Statele Unite și este o compozitoare şi interpretă de origine italiană pop-rock.

Stilul androgin al lui LP este impecabil - ştie să poarte un costum bărbătesc ca nimeni altcineva. Adoră să fluiere, după cum se poate remarca în mai multe piese ale ei. Şi pentru că se remarcă prin stilul său deosebit şi ora concertului este ieşită din tipare. Evenimentul este stabilit pentru ora 19 şi 14 minute la Palatul Naţional "Nicolae Sulac" din Capitală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu