Concert grandios în PMAN. Peste 100 de mii de oameni s-au distrat pe muzica artiștilor internaționali (FOTO)

Embed:

A fost frenezie aseară în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Peste 100 de mii de oameni au dansat şi s-au distrat de minune în centrul Capitalei, unde a avut loc un concert fără precedent. Pe scenă au urcat artistul Smiley şi trupa Holograf din România, dar şi interpreţii Nicolai Baskov, Polina Gagarina şi Dmitrii Malikov din Federaţia Rusă. Spectatorii au fost pur şi simplu hipnotizaţi de ritmurile melodiilor. Iar când pe scenă urcau artiştii lor îndrăgiţi au fredonat piesele odată cu ei. 

Solistul trupei "Holograf", Dan Bittman, i-a provocat pe spectatori să cânte împreună cu el.

"Sperăm că nu ne-aţi uitat. Nici noi să ştiţi că nu v-am uitat.Şi trebuie să corectez puţin prezentarea când am fost prezentaţi ca o trupă din străinătate. Noi nu suntem o trupă din străinătate. Suntem o trupă de aici", a spus solistul trupei "Holograf", Dan Bittman. 

Şi Smiley s-a convins că are foarte mulţi fani la Chişinău.

"Vă urăm la mulţi ani! Să rămâneţi independenţi, să rămâneţi puternici, să rămâneţi liberi!", a spus artistul din România, Smiley.

Spectatorii i-au putut admira şi pe unii dintre cei mai faimoşii artişti din Federaţia Rusă - Nicolai Baskov, Polina Gagarina şi Dmitrii Malikov.

"Salut Chișinău! Dragi prieteni, felicitări cu ocazia Zilei Independenței", a felicitat Polina Gagarina.

"La mulți ani, Chișinău!", a spus Nicolai Baskov.

"Bună seara, Chișinău! Din tot sufletul și din inimă vă felicit cu ocazia sărbătorii. Vreau să vă dăruiesc minute de neuitat", a spus Dmitrii Malikov.

Cântăreţii străini au spus că le-a plăcut foarte mult publicul de la Chişinău şi au venit cu mesaje de felicitare.

"Eu apreciez faptul că m-au primit aşa de frumos, au cântat, mă rog, cât au ştiut au cântat, dar au dansat, au aplaudat", a spus artistul din România, Smiley.

"Să rămână independentă şi liberă şi să gândiţi cu propria dumneavoastră minte. Şi să acţionaţi după propriile dvs. dorinţe", a afirmat solistul trupei "Holograf", Dan Bitman.

"Am cântat împreună şi a predominat aici în centrul Chişinăului buna dispoziţie, dragostea şi armonia. Vreau să-i felicit toţi moldovenii, vă doresc sănătate, bunăstare, prosperitate şi să ajungeţi la cel mai frumos nivel de viaţă", a spus interpretul din Rusia, Nicolai Baskov.

Oamenii s-au distrat de minune în centrul Capitalei, iar Piaţa Marii Adunări Naţionale s-a transformat într-un imens ring de dans.

Spectatorii au rămas impresionaţi de concertul grandios şi s-au bucurat că au avut posibilitatea să-şi vadă artiştii preferaţi.

"Extraordinar, mulţumim frumos. De 26 de ani nu uităm să ne întoarcem acasă".

"Vreau să felicit poporul cu ocazia acestei sărbători. Multă fericire şi Moldova să înflorească mereu".

"-Pierdut buletin, nu mai ştiu de unde vin, nu mai ştiu cine sunt şi de ce sunt pe pământ".

"Este un concert super, mulţumim celor care organizează asemenea evenimente. Este minunat pentru tineri".

Printre surprizele organizate de Ziua Independenţei a fost şi un laser show.

Pe final, atmosfera a fost încinsă de Dj Andrew Rayel.

"Publicul din Chișinău este cel mai bun public pe care l-am văzut eu vreodată. Energia și reacția la fiecare piesă pe care o mixez eu întotdeauna este extraordinară", a spus DJ-ul Andrew Rayel.

Interpreţii au dat autografe şi au făcut poze. Andrew Rayel a primit şi un lănţişor în dar de la o fană.

"- Şi mie vă rog. Dă mâna mai încoace", a spus DJ-ul Andrew Rayel.

Poliţiştii spun că la concertul de aseară din Piaţa Marii Adunări Naţionale au fost prezenţi peste 100 de mii de spectatori.

"Poliţia este la datorie, este pe perimetru şi este pentru a asigura buna desfăşurare a acestei măsuri. Ca cetăţenii să se simtă în siguranţă, să poată savura această sărbătoare naţională", a spus şeful adjunct al IGP, Gheirghe Cavcaliuc.

Concertul a fost transmis în direct, integral, de Publika TV. Iar pentru aceasta, a fost construită o adevărată televiziune în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Au fost folosite zece camere de filmare, două macarale, un steadicam, două drone, două camere mobile, aproape două mii de metri de cablu şi un car mobil full HD. Imaginea şi sunetul au fost la cele mai înalte standarde de producție.

Postul nostru de televiziune a transmis dumincă live toate evenimentele din PMAN, au fost peste 12 ore de emisie. Pentru ca totul să iasă perfect, au lucrat peste 50 de cameramani, producători şi tehnicieni. Concertul dedicat Zilei Independenţei a fost organizat cu sprijinul fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss".

Concertul a fost transmis în direct şi online şi a adunat sute de mii de vizualizări.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu