Concert de zile mari dedicat femeilor! Cum au încântat publicul orchestra Lăutarii în satul Bardar

Embed:
Concert de zile mari în satul Bardar din raionul Ialoveni. Orchestra de muzică populară "Lăutarii" a încântat publicul în cadrul Festivalului "Mărţişor 2018". Pe scenă au urcat şi mai mulţi interpreţi autohtoni, iar casa de cultură unde a avut loc spectacolul a fost arhiplină.

"Foarte frumos, demult n-am mai avut concerte în sala asta, a fost pusă o lăcată de ani de zile şi abia acum s-a deschis. Suntem foarte bucuroşi."

" Suntem foarte recunoscătoare şi chiar este un cadou deosebit de 8 martie pentru femei. "

" E un concert extraordinar şi chiar suntem mulţumiţi că la Bardar tare demult nu a mai fost aşa un concert. "

Bărbaţii din sală au avut şi câte un mesaj de felicitare pentru femei.

" Le doresc sănătate, fericire, bucurie şi noroc. E foarte bine, e interesant şi dispoziţia e plăcută."

La concert au fost prezenţi şi reprezentanţi ai guvernului.

"În această zi să ne gândim la toate femeile acestui sat, al Bardarului meu. Tuturor femeilor de aici, vreau să vă doresc să fiţi sănătoase, să fiţi iubite", a declarat Monica Babuc, ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării. 

"Dragi mame, dragi soţii, surori, din numele meu personal şi din numele întregului efectiv al MAI vă doresc mulă sănătate, să aveţi răsărit de soare frumos şi apus frumos", a menționat Alexandru Jizdan, ministrul Afacerilor Interne. 

Evenimentele din cadrul festivalului sunt organizate de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării şi vor dura până în data de 10 martie. Pentru Festivalul "Mărţişor 2018" Guvernul a alocat 2,5 milioane de lei.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu