Concert de solidaritate la Sala cu Orgă din capitală. Spectatorii au fost delectaţi cu muzică live

Embed:

Instrumentiștii de la "Chișinău Youth Orchestra" au susținut aseară un concert la Sala cu Orgă din capitală. Acţiunea a fost una de solidarizare faţă de campania "Renaște Moldova". Timp de două ore, spectatorii au fost delectaţi cu muzică live, iar banii obținuți din vânzarea biletelor au fost donați pentru reparația Institutului Mamei și Copilului. 

Tinerii instrumentiști i-au îndemnat pe toți oamenii să se implice în susținerea acestei campanii de binefacere.

"Orchestra s-a lansat în decembrie 2013 și a fost un proiect de succes. Mi s-a părut o campanie cu un scop extraordinar de nobil. Am îmbrăţişat cu mare caldura aceasta initiativa si speram sa influentam mersul acestei campanii", a declarat Andriano Marian, organizatorul evenimentului.

Spectatorii au rămas impresionați de talentul tinerilor, dar și de inițiativa lor de a colecta bani în scop caritabil:

"A fost un concert destul de interesant şi este foarte îmbucurător faptul că avem aşa tineri talentaţi. Credem că va fi o iniţiativă de preluat pentru ca, într-adevăr, Centrul Mamei şi Copilului merită şi trebuie să fie renovat".

"Mă bucur foarte mult pentru că am putut să contribui şi eu".

Reprezentanţii Institutului Mamei și Copilului le-au mulțumit organizatorilor și au spus că banii vor fi folosiţi pentru modernizarea maternității.

"Le suntem foarte recunoscători că sunt alături de noi, alături de pacienții noștri și au dat dovadă de o noblețe deosebită", a menţionat directorul interimar al Centrului Mamei și Copilului, Natalia Cojuşneanu.

Campania de strângere de fonduri "Renaşte Moldova" a fost iniţiată de Fundaţia Edelweis, cu scopul modernizării Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Pentru aceste lucrări sunt necesare aproximativ 18 milioane de lei. Cea mai mare sumă, de peste două milioane de lei, a fost donată fondatorul Edelweis, Vlad Plahotniuc.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu