CONCERT DE EXCEPŢIE şi un GRANDIOS FOC DE ARTIFICII la Nisporeni. Vlad Plahotniuc, Andrian Candu şi Pavel Filip au făcut băi de mulţime

Embed:

Un eveniment de zile mari a avut loc aseară în oraşul Nisporeni, cu ocazia împlinirii a 400 de ani de la fondarea urbei. Autorităţile locale, împreună cu Fundaţia "Edelweiss", au pregătit mai multe surprize pentru localnici.

Seara a început cu un maraton al bikerilor. Motocicliştii au adus şi un cadou pentru Nisporeni - un drapel al localităţii, pe care erau scrise urări adunate din întreaga ţară.

"I-am adunat pe toți din toate părțile țării ca să venim să felicităm orașul Nisporeni", a menţionat a menţionat un biker.

"Totul este de nota 10. Bikerii sunt minunaţi", a spus o persoană.

"Nisporeni e capitala lumii pentru noi", a afirmat o femeie.

Ulterior, publicul a fost încântat cu un spectacol al fanfarelor: "Excelent. Vă spun foarte, foarte sincer. Nici nu am văzut aşa ceva în ochii mei".

Atmosfera din centrul oraşului a fost încinsă de călușări.

"Orașul nostru e viu și sufletul lui încă ne va duce spre noi și noi culmi. Această sărbătoare de astăzi nu ar fi fost posibilă fără fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss", a precizat Grigore Robu, primarul orașului Nisporeni.

"O sărbătoare când noi deschidem ușile în casa mare, care este permanent suficient de încăpătoare", a declarat Ghenadie Verdeş,  președintele raionului Nisporeni.

Localnicii au fost felicitaţi şi de fostul preşedinte al raionului Nisporeni Vasile Bîtca.

"Nisporeni este o piatră scumpă fiecare dintre noi lucrăm să o şlefuim să fie cât mai strălucită", a menţionat Vasile Bîtca.

Seara a continuat cu un concert de muzică populară.

În centrul oraşului au fost încinse grătare. Mirosul de mici şi frigărui a împânzit toată localitatea.

"Servim mici, carne coaptă de porc. Copii apă dulce, noi bere", a spus un localnic.

"Trăiască cel care a făcut concertul şi să îi dea Dumnezeu sănătate", a menţionat o localnică.

Cei mai mulţi oameni s-au adunat în Piaţa Ştefan cel Mare din Nisporeni la ora 21:00,
când pe scenă au ieşit zdubii: "Zdubii îmi plac încă de pe vremea studenției. Este o formație pe cinste".

Oaspeţii serii au fost reprezentanţii guvernării şi liderul democraţilor, Vlad Plahotniuc.

"Mi-aduc aminte în copilărie, mulți ani până acum, veneam prin Nisporeni pentru că frecventam școala muzicală din Nisporeni sau veneam la competițiile sportive. În Nisporeni, căldura oamenilor a rămas aceeași, oameni primitori, buni la suflet, deschiși", a declarat Vlad Plahotniuc, liderul PDM.

Pe lângă urări, Vlad Plahotniuc le-a promis oamenilor că va construi în oraş terenuri de joacă şi de sport. Iar preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a recunoscut că a rămas impresionat de concertul formaţiei Zdob şi Zdub.

"O atmsoferă incendiară, o atmosferă frumoasă. Un oraș frumos, cu chipuri frumoase, așa cum merită întreaga țară", a precizat Andrian Candu.

"Această atmosferă pozitivă pe care o văd astăzi, această atmosferă de dispoziție bună să vă însoțească nu numai azi, dar întotdeauna", a subliniat premierul Pavel Filip.

Ulterior, oficialii au făcut băi de mulţime. Petrecăreții au profitat de prezenţa lor şi au făcut poze.

Concertul a fost continuat de interpretul italian Pupo. Artistul le-am amintit multora de tinerețe.

Spectacolul a culminat cu prestaţia interpretei Inna şi cu un grandios foc de artificii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu