Concert de excepție la o vinărie din satul Ulmu: Sute de oameni au ascultat muzica lui Vali Boghean

Embed:
Concert de excepție la o vinărie din satul Ulmu, raionul Ialoveni. Sute de oameni s-au delectat, ieri, cu muzică live în sânul naturii, în cadrul festivalului ”Dor Călător”, organizat de interpretul Vali Boghean. Evenimentul a durat mai bine de patru ore, timp în care spectatorii au avut ocazia să guste vin și bucate tradiţionale.

Oamenii din toate colţurile țării au venit la festival. Unii au dansat, iar alții s-au așezat comod pe baloții de paie și au ascultat melodiile artistului îndrăgit, cât și a altor interpreți de muzică folk.

”Foarte frumos. Mă bucur că și lumea e mulțumită. Toți bucuroși. Zâmbesc. E plăcut și natura permite”.

”Foarte frumos. Îmi place. Natura și e în aer liber”.

”Mi se pare interesant. Foarte des merg la concertele lui Vali Boghean. Îmi place foarte mult. La natură. Atâta lume bună. Voie bună. Vin bun, mâncare bună. Muzică bună”.

Cei care au ales să-și petreacă seara în inima codrilor, au avut parte și de o expoziție hand made, de unde și-au putut achiziționa cele mai originare bijuterii și coronițe, toate confecţionate manual.

”Noi am adus bijuterii unice, pe care le confecționăm noi singure. Bijuterii cu flori uscate. Nu este ușor. Trebuie multă răbdare și fantezie”, a spus meșterul hand made, Ana Carabețchi.

”Mi se pare foarte drăguțe. Personal, cred că este foarte creativ să faci aplicații de flori pe bijuterii”.

Interpretul Vali Boghean afirmă că a decis să organizeze festivalul în luna august, pentru a oferi posibilitate moldovenilor întorşi în ţară, în această perioadă, să îşi aline dorul de casă cu un spectacol veritabil.

”În august, vin mulți acasă și de aici, a venit și ideia, ca în august să facem un eveniment, unde și diaspora să participe. Consider că cu echipa, putem măcar cu atâta, să fim de folos pentru ascultători, pentru neamul nostru”, a spus interpretul, Vali Boghean.

Alături de Vali Boghean Band, pe scenă a urcat și alte trupe, precum: Moldo Vlaska, Wox Road, chitariștii Sandu Daraban, Victor Velc și Valeriu Gonța. Festivalul Dor Călător se află la cea de-a doua ediție. Prețul unui bilet a fost de 250 de lei.

Lasă un comentariu