Conceptul companiei Qoros ne arată cum va fi maşina anului 2029 (FOTO)

Cu un nume extrm de ciudat, conceptul Q (QorosQloud Qubed) este maşina care încearcă să ne arate viitorul din anul 2029, scrie autostrada.md.

qorosqloud-concept-3

Nu ştim cât de mulţi dintre cei care trăiesc în prezent şi-ar dori să conducă conceptul din aceste poze, dar cert este că marca Qoros a creat această ciudăţenie pentru concursul de design desfăşurat în acest an la Salonul Auto Los Angeles cu intenţia de a ne arăta cum ar putea să ne facă viaţa mai uşoară la volan.

qorosqloud-concept-5

Altfel spus, acest vehicul a fost gândit ca să poată învăţa din obiceiurile şoferului – restaurantele preferate, muzică, destinaţii favorite şi chiar prietenii pe care îi vizitezi cel mai des. Astfel, automobilul îşi va cunoaşte mai bine stăpânul şi va răspunde mai rapid la cererile acestuia.

qorosqloud-concept-1

Nici siguranţa nu a fost trecută cu vedea, fiind programată să aibă sisteme de detectare a şofatului iresponsabil şi posibilitatea de conducere autonomă.

De ce Qoros a decis să participe la concursul de design de la Los Angeles? Pentru a ne arăta că are planuri măreţe pentru viitor şi că vrea cel puţin să-i ajungă în materie de tehnologii pe producătorii auto cu renume mondial.

qorosqloud-concept-4

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu