Comuniştii s-au supărat din nou. "Au apărut şi au dispărut ca meteorii" VIDEO

Embed:

Deputaţii PCRM în Parlament au participat, astăzi, la şedinţa Biroului Permanent. Nu pentru mult timp, însă. Ei au plecat supăraţi pe colegi, din cauză că aceştia nu au acceptat o propunere a comuniştilor.

"Includerea pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Parlamentului, prevăzută pentru următoarele două săptămâni, a unei chestiuni separate, cu privire la solicitarea la raport a instituţiilor competente, pe marginea libertăţii de exprimare", a cerut deputatul PCRM, Iurie Muntean, care a anunţat ulterior că propunerea PCRM a fost refuzată la indicaţia lui Vlad Plahotniuc. 

Solicitat să comenteze, Vlad Plahotniuc a evitat să dea o declaraţie, menţionând că este aşteptat la o şedinţă.

În acelaşi timp, preşedintele fracţiunii PD, Dumitru Diacov a declarat că membrii PCRM intenţionat au venit şi au aruncat această idee, iar după asta s-au prefăcut supăraţi. Cât despre faptul că Muntean spune că s-a refuzat votarea propunerii PCRM la indicaţia lui Plahotniuc, Diacov crede că este o fantezie a lui Muntean pentru că acesta s-ar fi dezvăţat deja să lucreze.

Totodată, liderul fracţiunii PL, Ion Hadârcă, a declarat că cererea comuniştilor a fost refuzată pentru că aceştia nu ar fi spus clar ce doresc şi,în rezultat, nu a acumulat numărul necesar de voturi. 


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu