Comuniştii au renunţat la mitinguri de 1 mai

Embed:

Anul acesta Întâi Mai - Ziua Internaţională a Muncii a trecut neobservată. Comuniştii au renunţat la mitinguri. Locul lor au încercat să-l ia reprezentanţii Partidului "Patrioţii Moldovei", în frunte cu Maia Laguta, candidata acestuia la postul de primar general. Dar formaţiunea a fost susţinută numai de vreo treizeci de activişti de partid.

Locuitorii capitalei spun că în Moldova, Întâi Mai demult nu mai este considerată zi de sărbătoare. Şi doar unii o mai celebrează - nostalgicii după demonstraţiile de pe timpurile sovietice.

"Patrioţii Moldovei" este unicul partid, ai cărui reprezentanţi au ieşit astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale, cu prilejul Zilei Internaţionale a Solidarităţii Oamenilor Muncii. Potrivit organizatorilor, la miting trebuiau să participe cel puţin 500 de persoane, însă au fost mai multe drapele decât stegari.

Pentru prima oară în ultimii ani, Partidul Comuniştilor a renunţat la mitinguri şi marşuri de Întâi Mai, limitându-se doar la un mesaj către alegători. La fel, au procedat şi reprezentanţii Partidul Democrat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu