Comuna Jora de Mijloc va găzdui o parte a unui summit politic european

Embed:

Comuna Jora de Mijloc, din raionul Orhei, va fi de nerecunoscut peste trei luni. Asta promite liderul Partidului Şor, care a precizat că localitatea va găzdui, în octombrie, o parte a unui summit politic european.

Ilan Şor a spus că reuniunea Alianţei Conservatorilor şi Reformiștilor Europeni, organizată tradiţional la Baku, va avea loc în acest an în oraşul Orhei şi în Jora de Mijloc. Primarul Ilan Şor a declarat că acest eveniment este o premieră nu doar pentru oraş, dar şi pentru întreaga ţară.

De aceea, va avea grijă ca infrastructura să fie pregătită la cel mai înalt nivel, în ambele localităţi.

"Știu să identific soluții de infrastructură și voi lucra, în calitate de primar, astfel încât planurile de dezvoltare pentru cinci ani să le realizez în trei. Pentru mine este important ca evenimentul să fie organizat la cei mai înalt nivel şi vom face așa ca să nu cedăm niciunei țări în organizarea unor asemenea evenimente", a spus liderul partidului "ŞOR", Ilan Șor.

La Orhei se vor aduna peste 150 de lideri politici, membri de guverne, academicieni, oameni de afaceri și activiști civici din Europa şi vor discuta despre viitorul Europei.

Partidul „ȘOR” a devenit membru cu drepturi depline al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni la începutul aceste luni. Alianţa reunește europarlamentari și formațiuni politice aflate la guvernare în peste 35 de state.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu