Comportament barbar la Sângera. Un client supărat a distrus vitrinele unui magazin cu toporul

Prea furios ca să mai gândească lucid. Un tânăr a luat un topor în mână, a intrat în magazinul alimentar și a făcut țăndări toate vitrinele. După ce a terminat cu răfuiala, a plecat într-o direcție necunoscută, lăsând în urmă un adevărat haos.

Incidentul a avut loc în orașul Sângera, municipiul Chișinău.

Anterior, individul, împreună cu amicii săi, a chefuit la una dintre mesele din incinta magazinului. Printre ei, era și un bărbat mai în vârstă. La un moment dat, suspectul şi-a permis câteva glume proaste pe seama bătrânului. Proprietarii magazinului, văzând că individul devine tot mai obraznic şi nu se mai potolește, i-au cerut să plece.

La ieșire, furios că a fost gonit, acesta a aruncat cu o sticlă de bere. Nu s-a oprit aici. În scurt timp, a revenit cu un topor în mână. Agresiv din cale afară, a lovit în stânga și în dreapta, fără nicio ezitare, în toate vitrinele și frigiderele din magazin. Nu s-a oprit, până nu le-a văzut complet distruse. La locul incidentului a fost solicitată intervenția oamenilor legii.

Veniţi la adresa indicată, polițiştii nu au mai dat de individul bezmetic, care s-a grăbit să se facă nevăzut, în schimb au putut admira distrugerile pe care le-a lăsat în urmă. Oamenii legii au cercetat locul infracţiunii și au interogat martorii.

Pentru o asemenea ispravă, tânărul va fi tras la răspundere penală.

Urmăriți mai jos reportajul realizat de echipa emisiunii Unitatea de Gardă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu