Complexul sportiv din parcul Valea Trandafirilor, VANDALIZAT. Poliţia este în căutarea răufăcătorilor

Embed:

La doar două săptămâni de la inaugurarea complexului sportiv modern din parcul Valea Trandafirilor, acesta a fost vandalizat. Ţinta răufăcătorilor a fost gardul de protecţie a terenului de fotbal care a fost găurit, dar şi cortul din apropierea terenulului de skateboard, pe care au apărut zeci de inscripţii.

Cei mai mulţi părinţi pe care echipa Publika i-a întâlnit în parc spun că îşi aduc copiii zilnic la aceste terenuri şi este foarte trist că nu se păstrează. Ba mai mult, aceştia spun că huliganii trebuie identificaţi şi ulterior pedepsiţi.

"Nu este normal aşa. De ce, cine şi care ar fi motivele lor nu este clar. Au promis că vor instala camere".

"Trebuie de instalat camere şi de pus amenzi".

"O soluţie în această problemă ar fi comunicarea, de fiecare dată cineva să vorbească şi să explice oamenilor că trebuie de preţuit ce avem. La noi nici camerele nu rezolvă nimic, ele de obicei sunt stricate".

Alţii consideră că pentru a preveni astfel de acţiuni, intrarea la terenurile amenajate trebuie să fie cu plată.

"Trebuie de făcut intrarea pe teritoriu cu plată, să fie pentru mame cu copii. Să fie între doi şi cinci lei".

Oamenii legii spun că nu au primit nici o plângere în acest sens, însă, s-au autosesizat la apelul echipei postului nostru de televiziune.

Complexul sportiv a fost inaugurat în 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului. Costul lucrărilor a fost de şase milioane de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu