Companiile autohtone, invitate să participe la "Forul de afaceri Republica Moldova – Monaco"

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) de comun cu Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova (AOAM) invită companiile autohtone de a participa în cadrul "Forului de afaceri Republica Moldova – Monaco", care va avea loc în data de 4 mai curent, în incinta Radisson Blu Leogrand Convention Center.

Evenimentul are drept scop de a oferi o platformă de comunicare și interacțiune dintre mediul de afaceri din Republica Moldova și Monaco, pentru a valorifica relațiile comercial - economice dintre părți, informează miepo.md.

Agenda Forului, care începe la orele 10:00, include prezentări despre potențialul climatului de afaceri autohton, oportunitățile sectorului agroalimentar și IT, sistemul bancar, precum și situația economică a Principatului Monaco.

Delegația de afaceri monegască acoperă sectoarele economice precum:
- bănci și servicii financiare;
- consultanță și prestări servicii;
- domeniu agroalimentar;
- domeniu textile;
- informații, tehnologii și comunicații;
- centru de afaceri.

Cei interesaţi se pot înregistra accesând link-ul - ÎNREGISTRARE, până la data de 28 aprilie curent, unde vor putea urmări actualizarea informației referitor la agenda evenimentului și delegația oamenilor de afaceri din Monaco.

Pentru informații suplimentare contactați - 022 27 36 54, office@miepo.md (Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova - MIEPO) sau 0 22 80 91 17, office@aoam.md (Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova - AOAM).

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu